JA slide show
 
Home
Qëllimi i Fondacionit
E Merkure, 22 Qershor 2011 00:00

Fondacioni  “MIRESIA” është Organizatë Jofitimprurëse dhe ka fituar personalitetin juridik sipas vendimit nr. 106, datë 22.10.2003 të Gjykatës se Shkallës se Parë Tiranë.

Qëllimi i Fondacionit është jofitimprurës dhe synon:

 1. Perkrahjen e shtresave ne nevoje e veçanerisht jetimeve nga ana materiale, sociale, kulturore, shpirteroe dhe ç’do lloj tjeter asistence.
 2. Thellimi i marredhenieve ndermjet popullit shqipetar dhe popujve te tjere ne kuader te vellazerimit dhe bashkepunimit reciprok.
 3. Perkrahja e familjeve qe kane nevoje per perballimin e jeteses dhe veshtiresive te saj, vecanerisht ato familje qe kane humbur kryefamiljarin.
 4. Shkembim dijesh dhe eksperiencash ndermjet popullit shqipetar dhe popujve te tjere.
 5. Ofrimin e ndihmes per popullin shqiptar ne te gjitha fushat.
 6. Qendra trajnimi mbi artizanatet dhe menaxhimin.
 7. Bashkepunimi me qendra te ndryshme bamirese, te cilat synojne realizimin e objektivave te ngjashme me keto sherbime humanitare.
 8. Kultivimin e traditave me te mira te kulturës sociale ne Shqipëri mbështetur ne traditën kombëtare dhe ne vlerat e qytetërimit botëror.
 9. Te jetë bartëse e mesazheve te Paqes, Drejtësisë, Dialogut , Tolerancës dhe Bashkëpunimit.
 10. Te jetë bartëse e vlerave edukative kombëtare e ndërkombëtare qe përbejnë bazat e humanizmit modern.
 11. Ofrimi i ndihmes ne te gjitha format ne rastet e emergjencave civile.
 

Random Image

IMG_0522.JPG

Të rejat

Getting Started

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer sem mauris consectetuer facilisis Nullam. A mauris mauris sodales ipsum Morbi tincidunt urna quam sed id.

Features

Habitant in tristique et vitae id eu faucibus adipiscing Aliquam at. Eros consequat consequat at nibh libero nec Nunc est et in. Metus consectetuer orci Integer vitae.